Dit zeggen ouders over de bijlessen en huiswerkbegeleiding van Meester Michel Bijles:

 • "Sinds de huiswerkbegeleiding zijn haar cijfers zichtbaar vooruit gegaan"

  Mijn dochter van 14 zit op VMBO-basis en Michel geeft haar huiswerkbegeleiding in Engels en wiskunde. Sinds deze lessen zijn haar cijfers zichtbaar vooruit gegaan.

  Het is prettig dat Michel de boeken en het digitale lesmateriaal van haarzelf gebruikt. Meestal hebben we vooraf contact welk vak de voorkeur heeft en welke lesstof geoefend moet worden. Michel kan dan de les goed voorbereiden.

  Michel is ook heel betrokken. Na de les krijg ik altijd een berichtje wat er gedaan en besproken is en welke afspraken er zijn gemaakt. Als er een toets is geweest, toont hij altijd interesse in hoe het is gegaan en of er al een cijfer is.

  Wat ook heel belangrijk is: mijn dochter vindt de manier van lesgeven heel prettig en gaat daardoor met plezier naar Meester Michel Bijles!

  Marleen van der Mars Moeder van Tessa
 • "Meester Michel gaf onze dochter het vertrouwen en de zekerheid terug"

  Wij merkten dat op de basisschool van onze dochter niet genoeg aandacht werd besteed aan rekenen. Via via kwamen we terecht bij Meester Michel en het klikte meteen! De bijlessen hebben ertoe bijgedragen dat de cijfers aanzienlijk verbeterden. Meester Michel is heel geduldig, professioneel, flexibel en zeer motiverend. Wat voor ons als ouders misschien wel het belangrijkst is: Meester Michel gaf het vertrouwen en de zekerheid aan onze dochter terug.

  Wij geven meester Michel een dikke 10!

  Natalie Kahkedjian Moeder van Anayis
 • "Hij heeft zijn achterstand flink kunnen inhalen en heeft op de cito een stuk beter gescoord dan voorheen"

  Onze zoon zit in groep 8 en heeft in groep 7 drie maanden achterstand opgelopen doordat hij veel ziek is geweest. Toen hij weer beter was, zijn we flink aan de slag gegaan om de gemiste stof weer in te halen. Kort daarop waren de Cito’s. Met Rekenen/Wiskunde scoorde hij aardig, maar Begrijpend Lezen was niet zo goed. Door gesprekken met andere ouders zijn we bij Michel terecht gekomen.

  Dat was een goede stap, want onze zoon heeft zijn achterstand flink kunnen inhalen en heeft op de Cito een stuk beter gescoord dan voorheen. Hij gaat met plezier naar bijles, omdat de huiselijke sfeer en de rust van Michel hem motiveert. Hij heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen.

  Wij zijn heel tevreden, omdat onze zoon zo goed vooruit is gegaan.

  Annette Moeder van Rik
 • "Door de hulp van meester Michel ging mijn zoon met sprongen vooruit"

  Ik was op zoek naar iemand die mijn zoon, die toen in groep 7 zat, bijles kon geven. Via een vriendin van mij kwam ik terecht bij meester Michel. Mijn zoon had veel moeite met rekenen en begrijpend lezen en had daar extra hulp bij nodig. Door de hulp van meester Michel ging mijn zoon met sprongen vooruit. Dit gaf hem ook weer zelfvertrouwen. Meester Michel nam de tijd voor hem om de stof goed uit te leggen, dat ontbreekt helaas op veel basisscholen.

  Nu zit mijn zoon inmiddels in het eerste jaar van het VMBO en krijgt hij nog steeds les van meester Michel. Nu voor huiswerkbegeleiding. Door meester Michel leert hij nu zijn huiswerk goed in te plannen en krijgt hij extra hulp bij het maken ervan. Dankzij de goede begeleiding, het geduld, het geven van vertrouwen en het enthousiasme dat meester Michel heeft, is mijn zoon echt gegroeid.

  Syvia Dolman Moeder van Joey
 • "Het zelfvertrouwen van onze dochter is echt enorm gegroeid. En hiermee ook de resultaten"

  Toen onze dochter in groep 6 zat, bleek dat de Citoresultaten van met name Rekenen/Wiskunde enorm achterbleven. Ergens is ze het spoor bijster geraakt en dat haal je dan nauwelijks meer in. Omdat er op school tegenwoordig nauwelijks geld meer beschikbaar is om kinderen extra ondersteuning te geven, vonden wij het zelf tijd voor actie!

  Via een ouder van school zijn wij begin groep 7 in contact gekomen met Meester Michel. Na een kennismakingsgesprek is onze dochter gestart met bijles. Vooral gericht op rekenen.

  Al heel snel werd duidelijk dat onze dochter ook behoorlijk onzeker was. Niet zo raar natuurlijk als je achter de feiten aan blijft lopen. Meester Michel besteedt hier ook heel veel aandacht aan. Het zelfvertrouwen van onze dochter is echt enorm gegroeid. En hiermee ook de resultaten. De Citoscores zijn echt enorm omhoog gegaan en daarna is er bij de methodetoetsen echt ongelofelijke vooruitgang geboekt. Op één onderdeel is ze zelfs van een score zwak naar score goed gegaan (bij ons op school is dat de hoogste score). Voor ons is dit het grootste bewijs dat onze dochter enorm veel baat heeft bij de bijlessen van Meester Michel.

  Tijdens het jaar is Meester Michel ook regelmatig ingesprongen op onderdelen waarop onze dochter uitviel in de reguliere les.

  Ze gaat iedere zaterdag met veel plezier naar Meester Michel voor haar uurtje extra uitleg. Ze is nog niet één keer met tegenzin gegaan. Ook haar huiswerk maakt ze zonder gemopper.

  Meester Michel is: zeer professioneel, flexibel, doet meer dan alleen maar standaard “bijles” geven, uitgebreide terugkoppeling, een echte “vakman”, zeer plezierig in de omgang en heel erg betrokken.

  Kortom: Meester Michel is top!

  Jacqueline Andichon Moeder van Maud
 • "Meester Michel heeft hem laten ervaren dat hij het kan en dat hij op zijn eigen tempo mag werken"

  Meester Michel Bijles kwam voor David op het juiste moment! Onze zoon wilde zo graag in groep 8 een advies dat bij hem past en wilde op school ook zo graag laten zien wat hij kan... Hier had hij een 'boost' voor zijn zelfvertrouwen voor nodig. Meester Michel heeft hem laten ervaren dat David het kan en dat hij op zijn eigen tempo mag werken. Daarnaast heeft hij hem een plan van aanpak gegeven. Zo gaat hij nu met meer structuur, zelfvertrouwen, focus en rust de uitdagingen aan.

  We merken dat de "Meester Michel Bijles-manier" David helpt bij schoolse zaken. Ook helpt het hem als persoon met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Als ouders vinden wij het erg prettig dat onze zoon met plezier naar bijles gaat en er elke keer een stukje slimmer vandaan komt. Wij als ouders worden ook nog eens zeer uitgebreid op de hoogte gehouden. Veel kwaliteit voor een prima prijs!

  Meester Michel werkt via positieve bekrachtiging en met humor, wat zijn uitwerking heeft op de hele persoon. David zal zeker ook op het middelbaar onderwijs met plezier gebruik blijven maken van Meester Michel Bijles.

  Wat David zegt over de bijlessen:

  "Ik heb nu meer zelfvertrouwen, ook met de Cito's. Soms kletsen we even of maken we een grapje tussendoor. Dat vind ik fijn. Hij geeft ook goede uitleg. Ik gun iedereen meester Michel!"

  Daniëlle Boekeloo Moeder van David

Start typing and press Enter to search