Citotraining en iep-toets training van Meester Michel geeft zelfvertrouwen_super held

Vindt jouw kind de eindtoets van groep 8 spannend of moeilijk?

Dan kan de Citotraining en IEP Eindtoetstraining van Meester Michel Bijles uitkomst bieden!

Eindtoets groep 8: Citotoets of IEP Eindtoets

Veruit de meeste Nederlandse basisschoolleerlingen maken in groep 8 een eindtoets. Dit kan bijvoorbeeld de Citotoets of de IEP Eindtoets zijn. Mede aan de hand van de uitslag van deze eindtoets wordt bepaald welk type vervolgonderwijs het beste bij de leerling past. De Citotoets en de IEP Eindtoets testen de kennis en vaardigheden die leerlingen op de basisschool hebben opgedaan over Rekenen/Wiskunde, Taalverzorging, Begrijpend Lezen, Studievaardigheden en Spelling. Daarnaast wordt vaak ook het onderdeel Wereldoriëntatie afgenomen, dat is een combinatie van de rubrieken Natuur en Techniek, Geschiedenis en Aardrijkskunde.

Citotraining en IEP Eindtoetstraining van Meester Michel Bijles in Maarssenbroek

Citotraining en IEP Eindtoetstraining van Meester Michel Bijles zorgt ervoor dat jouw kind goed voorbereid en met een flinke dosis zelfvertrouwen aan de eindtoets van groep 8 kan beginnen.

Dichtbij: in Maarssenbroek

Een omgeving die snel veilig en vertrouwd aanvoelt, is erg belangrijk om tot leren te kunnen komen. Daarom geef ik de Citotraining en IEP Eindtoetstraining in een gezellige en huiselijke sfeer: aan de keukentafel in mijn huis in de wijk Fazantenkamp in Maarssenbroek.

Vier lessen van twee uur

De Citotraining en IEP Eindtoetstraining bestaat uit vier lessen van twee uur, verspreid over vier weken.

Tijdens de training leer ik jouw kind:

  • werken met multiple choice;
  • werken met verschillende soorten vragen op het niveau van de te maken eindtoets;
  • werken onder tijdsdruk.

Persoonlijke aandacht

Ik werk uitsluitend met kleine groepen van maximaal vier kinderen om de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. Tijdens de training spoor ik eventuele kennisachterstand bij jouw kind op om daar vervolgens extra aandacht aan te geven tijdens de training.

Binnen vier lessen van twee uur kan er ontzettend veel bereikt worden en zou jouw kind klaar moeten zijn voor de eindtoets. Is er nog een aanvullende les nodig of heeft je kind door bijvoorbeeld ziekte een les gemist? Uiteraard plan ik dan in overleg met jou een extra les in.

Focus op zelfvertrouwen en succeservaringen

Tijdens de Citotraining en IEP Eindtoetstraining leg ik (vooral) de nadruk op het opbouwen van zelfvertrouwen. Ik doe dit door zoveel mogelijk duidelijke uitleg te geven, tips en trucs voor het omgaan met de verschillende soorten vragen aan te dragen en veel samen te oefenen. Zo krijgt jouw kind het vertrouwen dat hij of zij het kan. We werken samen aan steeds meer succeservaringen, zodat je kind uiteindelijk zo goed mogelijk scoort op de eindtoets groep 8. Ik vind het belangrijk dat eruit gehaald wordt wat erin zit, daarmee wil ik zeggen dat jouw kind scoort op het niveau dat bij hem of haar past.

Lesmaterialen voor de Citotraining en IEP Eindtoetstraining

Tijdens de Citotraining en IEP Eindtoetstraining werken we met opgaven uit de meest recente Cito Eindtoetsen Basisonderwijs groep 8 en IEP Eindtoetsen groep 8. Je kind werkt zowel uit echte Citotoetsboekjes als met online opgaven die qua niveau en manier van werken nauw aansluiten op de eindtoetsen. Daarbij geef ik altijd zoveel uitleg als nodig is om jouw kind de stof echt goed te laten begrijpen.

Wat kost de Citotraining en IEP Eindtoetstraining?

De Citotraining en IEP Eindtoetstraining van Meester Michel Bijles kost € 240,-. Hiervoor krijg je vier keer een blokles van twee uur.

Met een blokles ben ik zelf vier uur bezig: een uur voorbereiding, twee uur werken met de leerling en een uur voor nakijkwerk en correspondentie met ouders via e-mail. Per blokles krijg je na afloop een e-mail wat er is aangeboden en hoe dat is gegaan.
Voor slechts € 15 per uur krijg je dus kwaliteit voor een eerlijke prijs, waarbij persoonlijk contact erg belangrijk is!

Andere praktische informatie over de Citotraining en IEP Eindtoetstraining

  • De training bevat vier bloklessen van twee uur;
  • Citotraining en IEP Eindtoetstraining is in principe één keer in de week op zaterdagmiddag;
  • Maximaal 4 kinderen per blokles;
  • Aan het eind van elke maand ontvang je netjes een factuur;
  • Er kan tijdens de training, voor bijvoorbeeld de laptop of smartphone, gebruik gemaakt worden van mijn wifi-netwerk.

Neem contact op voor meer informatie en aanmelden

Heb je vragen? Bel of mail mij gerust voor meer informatie. Of maak gelijk een afspraak om met mij het een en ander af te stemmen, elkaar te leren kennen en de werkplek te zien (deze afspraak is uiteraard gratis).

Start typing and press Enter to search