Bijles van Meester Michel geeft zelfvertrouwen_meisje

Heeft jouw kind moeite om mee te komen met de rest van de klas?
Is de stof vaak (te) lastig of heeft jouw zoon of dochter gewoon een extra steuntje in de rug nodig?

Dan kunnen de bijlessen van Meester Michel Bijles voor kinderen in het basisonderwijs uitkomst bieden!

Bijlessen in Maarssenbroek

Een omgeving die snel veilig en vertrouwd aanvoelt, is erg belangrijk om tot leren te kunnen komen. Daarom geef ik mijn bijlessen in een gezellige en huiselijke sfeer: aan de keukentafel in mijn huis in de wijk Fazantenkamp in Maarssenbroek.

Onderwijs op maat

In de bijlessen gaan we aan de slag met de vakken of onderwerpen die jouw kind lastig vindt. Aan de hand van de resultaten van bijvoorbeeld de Entreetoetsen, de LOVS-toetsen en/of de rapporten, kan ik een analyse maken waar jouw zoon of dochter op uitvalt. Uiteraard kun jij als ouder zelf ook aangeven waar jouw zoon of dochter bijles in moet krijgen. Vaak weet je zelf al waar extra begeleiding nodig is. De lesstof wordt dus altijd in overleg met jou als ouder aangeboden.

Focus op zelfvertrouwen en succeservaringen

Tijdens de bijlessen leg ik (vooral) de nadruk op het opbouwen van zelfvertrouwen. Ik doe dit door zoveel mogelijk duidelijke uitleg te geven en veel samen te oefenen, zodat jouw kind het vertrouwen krijgt dat hij of zij het ook zelf kan. Zo werken we aan steeds meer succeservaringen, zowel tijdens het oefenen als tijdens de lessen of toetsen in de eigen klas. Uiteindelijk worden op die manier de leerresultaten omgevormd tot successen en wordt leren (weer) leuk!

Lesmaterialen voor de bijlessen

De lesmaterialen die ik tijdens de bijlessen gebruik, worden door mij verzorgd. Vanzelfsprekend zijn de materialen altijd up-to-date en sluiten ze aan op de leerbehoefte(n) en het niveau van jouw zoon of dochter. Ik werk niet alleen met boeken van bekende methoden uit het basisonderwijs, maar ook met digitale materialen om extra oefeningen te kunnen aanbieden. Daarbij geef ik altijd zoveel uitleg als nodig is om jouw kind de stof echt goed te laten begrijpen.

Wat kost een bijles?

Een bijles van Meester Michel Bijles kost € 30 per les.

Met een les ben ik zelf twee uur bezig: een half uur voorbereiding, een uur werken met de leerling en een half uur voor nakijkwerk en correspondentie met jou als ouder via e-mail. Per les krijg je na afloop een e-mail wat er is aangeboden en hoe dat is gegaan.
Voor maar € 15 per uur krijg je dus kwaliteit voor een eerlijke prijs, waarbij persoonlijk contact erg belangrijk is!

Andere praktische informatie

  • Een bijles duurt een uur;
  • De bijles is in principe één keer in de week op een vaste dag op een vast tijdstip (’s middags of ’s avonds);
  • Maximaal 4 kinderen per bijles;
  • Aan het eind van elke maand ontvang je netjes een factuur van de gevolgde bijlessen;
  • Er kan tijdens de bijles, voor bijvoorbeeld de laptop of smartphone, gebruik gemaakt worden van mijn wifi-netwerk.

Neem contact op voor meer informatie en aanmelden

Heb je vragen? Bel of mail mij gerust voor meer informatie. Of maak gelijk een afspraak om met mij het een en ander af te stemmen, elkaar te leren kennen en de werkplek te zien (deze afspraak is uiteraard gratis).

Start typing and press Enter to search